logo2018_02.png
Beelden

Alle beelden zijn op mijn site te zien, maar niet alle beelden zijn altijd thuis of in onze galerie aanwezig. Vaak staat er een aantal op een expositie. De beelden, die verkocht zijn, herken je aan het rode stickertje. Beelden die gemaakt zijn uit de stenen Pierre de Lens, Savonnière en Serpentijn zijn winterhard en kunnen het hele jaar buiten staan.

Project Cocons
Dit project bestaat uit vijf cocons. De cocon staat voor veiligheid en geborgenheid. Er vindt gefaseerd en gestructureerd groei en ontwikkeling plaats en hij biedt bescherming.
De cocon begint breed, maar eindigt als een cirkel. De cirkel staat symbool voor verlichting, bescherming en verandering ten goede.

Project Windgoden
Het project Windgoden heeft de Griekse mythologie als basis. Een rijke erfenis, geïnspireerd door goden en helden, die grote invloed heeft gehad op de westerse cultuur. De windgoden werden altijd horizontaal en vliegend afgebeeld.

Project Cirkels
Dit project bestaat uit 12 cirkels. Iedere cirkel is anders van vorm.
Allemaal zijn ze gemaakt uit roze albast.
Afhankelijk van de lichtinval en de lichtintensiteit geeft albast een andere kleur. Elk beeld heeft als titel cirkel, maar telkens in een andere Europese taal.

Project Kopstukken
Het project ‘Kopstukken’ is voltooid.
Koppen uit albast, serpentijn en speksteen. Gewoon een hoofd? Een eigenzinnig mens? Een leider? Een koning op een munt?

Project Druppels
Uit albast zijn deze druppelcomposities ontstaan.

 

Cirkels

 

Kopstukken

 

Speksteen

Albast

Cocons

Savonnière